Samsungs Galaxy Z Folda 3 pukne za neke korisnike

Čini se da Samsungov Galaxy Z Fold 3 nije nepropusan na pukotine.Phonearena je ovaj tjedan izvijestila na e-pošti čitatelja koji se žalila da je njihov z Fold 3 pretrpio gadnu štetu niz sredinu unutarnje ploče, točno uz mjesto gdje se zaslon 7,6 inča nabora.Naravno, to se dogodilo nakon jednogodišnjeg jamstva uređaja. Ovo nije prvo izvješće o nečemu takvom što se događa-a sigurno nije prvo otkad je Z prelog 3 lansiran 2021. Ako pogledate Galaxy Fold Sub-Reddit, lako možete pronaći više nedavnih izvještaja ljudi koji tvrde zaslone na ekranimaNa njihovim sklopivima su puknuli.

Čak postoje i dokazi o raznim forumima Samsung zajednice. U slučaju puknutog Z Folda 3, korisnik koji je posegnuo za Phonearenom stupio je u kontakt sa Samsungom, što ih je uputilo u Ubreafix, prodavaonicu za popravak tehnologije osiguravajućeg društva s lokacijama širom svijeta.Međutim, citirali su posao popravka u iznosu od 800 dolara, ogroman dio koliko je preklopni telefon koštao izravno.Pod pretpostavkom da ga je korisnik kupio pri pokretanju, Galaxy Z Folda 3 započeo je po istoj cijeni kao i prošlo ljeto Z Fold 4: A ogromnih 1.800 dolara.

Potreban je vrlo privilegirani novčanik-ili netko s puno kredita u trgovini-da priušti preklopni telefon s tabletom. Prava muka zbog ovih ispucanih ekrana je da se događaju nakon što je jamstvo prve godine.Postoje čak i komentari Reddita koji priznaju da su trgovali u naboru svoje prethodne generacije kako bi izbjegli potencijal izbacivanja puknutog zaslona iz garancije. Prošlo je šest mjeseci otkako sam počeo živjeti s Galaxy Z Foldom 4, a stvari su u redu.Ali već sam u originalnom pregledu napomenuo da je dugoročna trajnost jedna od mojih briga.

Unutarnji zaslon je prilično mekan, a već je pretrpio nekoliko natpisa od pada oko oštrih predmeta.Slažem se s Phonearenom da ako se nađete u istoj situaciji sa svojom Galaxy sklopivom, trebali biste se obratiti korisničkoj službi i vidjeti kako mogu pomoći – posebno ako nema jamstva.Web stranica također predlaže korištenje Samsungove namjenske stranice za kontakt, koja navodno izravno e -poštom e -poštom e -poštom.Bilo kako bilo, ideja je stvoriti papirnati trag. Ako kupujete sklopive i osjećate se nelagodno zbog potencijala da se to dogodi dolje, razmislite o ulaganju u Samsung Care+.

Pojednako je popraviti pametne telefone ako puknu-to je oko 30 dolara u jamstvu za novi zaslon na Z FOLLE 4 i Z Flip 4, a između jamstva između 350 do 500 USD.Možete plaćati mjesečno za uslugu ili unaprijed prilikom kupnje uređaja.Odobreno, davanje Samsunga još više novca da se zaštiti od neispravnog proizvoda nije idealno popravljanje. Gizmodo je obratio Samsung na komentar i ažurirat će ovu priču ako se javimo.

Preuzeto sa: https://gizmodo.com/samsung-galaxy-z-fold-3-cracking-warranty-fix-cost-1850114805

administrator